Padel ballen voor de wedstrijd

padelcasa-logo

Ieder jaar zit je met het bestuur van de tennis club bij elkaar. Ieder jaar gaan er spullen uit en komen er weer nieuwe spullen. Omdat ze bijvoorbeeld kapot gaan of versleten en/of overbodig zijn geworden. Dat kost ieder jaar veel geld. Maar wat opvalt is dat er altijd padel ballen op de lijst staan. Voor een tennisclub is dat naast huur een van de hoogste kosten die je maakt. Je wil graag de goedkoopste ballen zien te vinden zodat de kosten zo laag mogelijk blijven, maar tegelijkertijd wil je ook dat de ballen voldoen aan de eisen die je aan een bal eist en die de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennisbond (KNLTB) voor de competitie. 

De juiste bal

Om de juiste bal te vinden voor een voordelig prijsje is erg belangrijk voor zowel individuen als voor een tennis club. Wat voor bal geef je de recreanten of voor de jonge kinderen die twee keer in de week training hebben. Je wilt ze wel de allerbeste ballen geven die er bestaan, maar de kans dat er zo’n bal kapot gaat tijdens een training is erg hoog. En om iedere training  tussen de 1-3 ballen te verliezen die ongeveer €5 per bal kosten is ook niet wenselijk. 

Voor een club is het belangrijk om de juiste bal bij de juiste evenement te hebben. Gelukkig helpt padelcasa je om de beste keuze in ballen te maken en geeft je de mogelijk om goedkoper uit te komen als je een groot aantal ballen te kopen.