Small group training Rotterdam neemt u bij DB Sport

Logo-DB-sport

U bent op zoek naar een personal trainer die u de beste small group training Rotterdam kan geven? Dan bent u bij DB Sport op het juiste adres. DB Sport is een personal coach die ene van de beste small group trainingen kan geven in de buurt van Rotterdam. Dat komt omdat DB Sport al vele jaren ervaring heeft met het geven van trainingen een kleine groepen mensen. Door deze jaren heen is er dus veel ervaring opgedaan en is het voor DB Sport makkelijk om u de juiste oefeningen te geven, zodat u uw doel op de best mogelijke manier haalt.

personal training

Mijn ervaring met DB Sport

Mijn ervaring met DB Sport is zeer positief. Ikzelf was erg toe aan een verbetering in mijn lifestyle en daarom dacht ik eraan om als eerst te proberen gaan fitnessen. Zo vond ik de sportschool maar niks en heb ik de tip gekregen om naar een personal trainer te zoeken. Dit leek mij ook een goed idee en daarom ben ik op internet gaan zoeken naar een personal trainer in Rotterdam. Na vele positieve recensies ben ik uitgekomen op DB Sport. Dit bedrijf had een makkelijk te lezen website waar veel informatie op staat. Zo heb ik contact gelegd met dit bedrijf door een van de gegevens die op de site staan en heb toen snel een les kunnen inplannen. De lessen sluiten precies goed op mij aan en helpen mij daardoor enorm. Het is heel intensief maar je redt het uiteindelijk makkelijk. Zo heb ik tot nu toe al een paar weken lessen gevolgd en is er een goed begin resultaat te zien.

Een van de beste personal trainers

HIT-logo

Ik vond het persoonlijk lastig om de motivatie te vinden om naar de sportschool te gaan. Totdat ik te horen kreeg van een vriend dat ik mij moest inschrijven bij personal trainer Bemmel van Hit personal Training. 

Personal-training

Tevreden over mijn inschrijving

Ik ging Hit personal training opzoeken op het internet en kwam gelijk op hun site terecht. Daar ging ik kijken wat hun allemaal deden en het sprak mij gelijk aan. Ik had het contactformulier ingevuld en ik had het formulier opgestuurd. Ik kreeg redelijk snel een antwoord terug met dat wij een afspraak kunnen inplannen en ik had gebeld en de afspraak ingepland. Op de dag dat ik kwam gingen wij gezamenlijk trainen, er werden opdrachten voorgedaan die ik moest nadoen en er werd mij uitgelegd wat goed is om te doen en wat minder goed is om te doen. Daar ging ik mij aan houden en de motivatie die ik niet had kwam vanzelf en werd steeds meer in de loop van de tijd. Ook kreeg ik een trainingsschema mee met daarin een voedingsschema maar die had ik niet echt nodig omdat ik van mijzelf al goed gezond eet. Maar de trainingsschema kwam wel goed van pas. Daardoor wist ik wat ik moest doen en werd het trainen ook leuker. 

Mijn ervaring

Mijn ervaring is dat ik goed ben geholpen door Hit personal training en door middel van de goede trainingen en het trainingsschema wat ik kreeg werd het sporten veel leuker. Ik raad het voor iedereen aan die moeite heeft met het opstarten om zelf te gaan sporten een personal trainer in te lichten. 

https://www.simonsport.nl/paginas/voetbalkamp-voor-kids

Posted on August 1, 2019  in Uncategorized

Kijk op simonsport.nl wat een voetbalkamp inhoudt

Sporten is gezond en tijdens de vakantie wil je dat je kinderen niet de hele dag voor de televisie zitten of aan de computer. Om er dan voor te zorgen dat ze lekker bezig blijven kun je ze op kamp laten gaan. Kijk eens op https://www.simonsport.nl/paginas/voetbalkamp-voor-kids wat een dergelijk kamp precies inhoudt.

Leuke vriendschappen sluiten

Op de website vind je meer informatie over het kamp dat georganiseerd wordt door Simonsport. Het is een kamp waarbij voetbal belangrijk is maar dit is niet alles. Er worden tal van sporten beoefend, zowel binnen als buiten, en de sportieve activiteiten worden afgewisseld met spelletjes en andere leuke dingen. Als er veel kinderen aanwezig zijn is de kans dat jouw kind een leuk vriendje of vriendinnetje tegenkomt alleen maar groter. Op die manier worden leuke nieuwe vriendschappen gesloten en wie weet houdt je kind er wel een vriend voor het leven aan over.

Veiligheid staat voorop

Vind je het zelf (en je kind ook) spannend om naar het kamp te gaan? Kijk dan eerst wat er allemaal gebeurt. Veiligheid staat altijd voorop en er is ten alle tijden gediplomeerde begeleiding aanwezig. Dit betekent dat er voldoende mensen zijn die de kinderen professioneel kunnen begeleiden tijdens het sporten en dat er mensen zijn die ze bij de andere activiteiten kunnen helpen en een oogje in het zeil houden zodat jij je nergens ongerust over hoeft te maken.

Neem contact op voor meer informatie

Als je kind en jij interesse hebben in het kamp lees dan eerst samen door wat er allemaal te doen is. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Simonsport voor meer informatie. Je kunt ze bellen of mailen en tijdens het kamp is er een telefoonnummer beschikbaar dat je altijd kunt bereiken indien nodig.

Chloortabletten zwembad

Posted on February 6, 2019  in Zwemmen
Zwembad

Om zwembadwater veilig en schoon te houden, kun je gebruik maken van chloortabletten zwembad. Voor zwemmers is het belangrijk dat je veilig een duik kunt nemen in het zwembad zonder dat je in een poel van bacteriën duikt waarvan je ziek kunt worden. Deze bacteriën worden gedood door chloor. Chloor is dan ook het nummer 1 product voor de waterbehandeling in zwembaden.

Chloortabletten zwembad

Chloortabletten zwembad voor de juiste dosering chloor

Als je chloor gebruikt voor je zwembad is het belangrijk dat je de juiste concentratie gebruikt. Je kunt niet zomaar een scheut chloor in het zwembad gooien. Gebruik je te weinig dan gaan de bacteriën niet dood en heb je eigenlijk alsnog zwembadwater van slechte kwaliteit. Gebruik je teveel dan kunnen zwemmers hier last van krijgen. Irritaties aan de ogen, huid en longen zijn bijvoorbeeld klachten die te maken hebben met teveel chloor in het water. Een goede dosering is dus belangrijk. De chloortabletten voor zwembad zijn dan ook ideaal om een goede concentratie chloor aan het water toe te voegen.

Chloordrijver

Langzame afgifte van chloor

Met de chloortabletten zwembad heb je altijd de juiste dosering. Bovendien kun je een chloordrijver gebruiken om zo het hele zwembad te bereiken. De tabletten hebben bovendien een langzame afgifte zodat je niet ineens een grote hoeveelheid chloor in je zwembad hebt. Doordat alleen de bacteriën in het zwembad aangepakt worden, gaat je zwembad ook een stuk langer mee. De chloortabletten zijn onder andere te koop in de webshop van Bodyfit. Je vindt hier een verschillende varianten, welke variant voor jou geschikt is, hangt af van de grootte van je zwembad. Bovendien zijn er verpakkingen van 1 of 5 kg. Weet je niet zeker welke variant je het beste kunt bestellen? Dan kun je ook altijd de klantenservice van Bodyfit bellen. Ze helpen je daar graag verder.

De beste fitness apparaten GorillaSports

Posted on December 10, 2018  in Sport

Wil je ook een top kwaliteit fitnessapparaat kopen tegen een aantrekkelijke prijs? Fitness apparaten GorillaSports zijn voor iedereen geschikt. Kies voor dat fitnesstoestel dat het beste bij je past. Voor iedere sporter is er wel wat wils. Ga voor het kweken van spieren, afvallen of conditie. Ieder doel kan bereikt worden door gebruikte maken van de beste fitnessapparatuur. Zonder twijfel kan je iets vinden wat goed bij je past. Op veel toestellen is het mogelijk meerdere oefeningen te doen. Door verschillende spiergroepen te kunnen trainen blijft het een uitdaging. Begin met lichte oefeningen, zodra je ze onder de knie hebt kun je het gewicht verhogen. Iedereen kan zo zwaar of licht trainen als ie maar wilt. 

Fitnessen naar eigen wensen

De beste fitness apparaten GorillaSports helpen om goed te kunnen fitnessen. Iedereen heeft zo zijn voorkeuren op het gebied van fitness. Terwijl de één graag zijn spieren traint werkt de ander liever aan een betere conditie of afvallen. Fitnessen is gezond voor iedereen. Je lichaam trainen geeft je daarbij ook veel zelfvertrouwen. Wanneer je regelmatig aan fitness doet ga je jezelf fitter voelen. Je bepaalt zelf hoe vaak je traint en hoe hoog je de lat legt. Een sportschool is overbodig geworden na deze aankoop. Bekijk gerust eens wat de mogelijkheden zijn. Fitness was nog nooit zo leuk!

Fysiotherapie Veenendaal heeft me prettig geholpen

Posted on October 2, 2018  in Sport
Fysiotherapie Veenendaal

Fysiotherapie Veenendaal heeft vakkundig personeel in huis. Dit heb ik zelf mogen ondervinden. In de afgelopen jaren heb ik regelmatig een blessure opgelopen aan mijn enkel. Het is een zwakke plek van mij. Met behulp van een brace is het sindsdien stukken minder geworden. Dit zorgde ervoor dat ik weer plezier heb teruggekregen in het sporten. Het is nou eenmaal een risico van het vak, maar ik vind het sporten ook leuk. Even lekker alle energie eruit halen, maar het hebben van een leuk team speelt ook mee.

Expertise

Een snelle afspraak bij fysiotherapie Veenendaal

Bij onze laatste wedstrijd ging het niet helemaal volgens de planning. Zoals je hem waarschijnlijk voelt aankomen, ging er iets niet goed. Het verbaasde mij ook dat het nu niet mijn enkel was. Jarenlang was mijn enkel dé plek waar ik een blessure kreeg. Nu besloot mijn pols dat hij eens aan de beurt was. Ik kwam namelijk te val, waarbij ik me probeerde op te vangen met mijn handen. Toen ik met mijn handen de grond raakte, kreeg ik een schrok door mijn rechter arm. Enkele seconden later begon ik een hevige pijn te voelen en werd mijn pols opgezwollen. Een tip voor jou, altijd goed koelen! Dit helpt namelijk tegen de zwelling, maar voor mijn gevoel ook altijd tegen de pijn.

Begeleiding

Aangezien we bang waren dat ik iets had gebroken, gingen we gelijk door naar de spoedeisende hulp. Gelukkig voor mij waren er geen breuken of scheurtjes te zien. Naast het nemen van rust kreeg ik het advies om een fysiotherapeut raad te plegen. Mijn spieren waren flink gerekt en oefeningen helpen de spieren beter te herstellen. Zo ben ik eigenlijk weer terecht gekomen bij de fysiotherapie in Veenendaal. Door mijn vorige blessures ben ik aardig bekend geworden bij Ellekoot. Ook zij waren verbaasd dat het nu niet mijn enkel was.

Bootcamp training doe je bij http://buitengewoonfit.com/

Posted on August 10, 2018  in Sport

Wil je graag een gezonde levensstijl creëren, maar motivatie is ver te zoeken? Bij http://buitengewoonfit.com/ is iedereen op het juiste adres om af te vallen, aan te komen of om conditie op te bouwen. We bieden een leuke manier van groepslessen en een personal trainer. Je krijgt een vaste groep om zo een vertrouwde omgeving te creëren. Doordat je in een team samen aan het sporten bent, geeft dat meer motivatie om jouw doel samen met andere te bereiken.

Bootcamp

Wij bieden bootcamps aan, voor een spierversterkende training uit te voeren in een groep. Een professionele trainer helpt met het begeleiden ervan. Een bootcamp van een uur ben je vooral heel intensief bezig om je spieren aan het werk te zetten. Door al je spieren aan het werk te zetten, verbeter je jouw kracht en uithoudingsvermogen.

Beweging voor het lichaam is heel belangrijk en houdt je lichaam en geest fit. Bij buitengewoonfit willen ze het voor iedereen mogelijk maken om te kunnen deelnemen aan een bootcamp. Daarom worden de prijzen zo laag mogelijk gehouden en kan je zonder moeite maandelijks opzeggen.

We hebben verschillende soorten bootcamps te bieden, dit zijn:

  • (standaard ) bootcamp
  • power bootcamp
  • survival bootcamp
  • yoga bootcamp

Airsoft winkel met een ruim assortiment!

Posted on June 25, 2018  in Sport

Wapen assortiment 

Op zoek naar een  airsoft winkel met een ruim assortiment? Dan is Shogun de winkel die u zoekt.
Shogun heeft veel verschillende soorten wapens en gadgets. Het assortiment bestaat onder andere uit luchtdruk, aisoft, boogsport en zelfs geweren voor kinderen. Ook heeft Shogun verschillende soorten wapen categorieën waarbij u kunt kiezen uit geweren, pistolen, submachines, snipers en shotguns. De wapens verschillen in de grote maar ook in de prijs. Bij Shogun kunt u niet alleen wapens halen maar ook gadgets. U kunt bijvoorbeeld een demper halen waarbij u kunt schieten zonder dat er geluid uit het wapen komt. Shogun is een aisoft winkel die ook zorgt voor de veiligheid van de klanten. De klanten kunnen bij aankoop van een wapen ook een veiligheidsbril verkrijgen. Als de munitie van uw wapen op is,  dan kunt u altijd nieuwe kopen. Bij een aankoop van een aisoft wapen of luchtbuks krijgt u zelfs ook voldoende munitie.  Veel wapens zijn verkrijgbaar vanaf 18 jaar, daarom heeft Shogun ook een categorie met wapens voor kinderen onder de 18 jaar. Het is daarom handig dat u uw legitimatie bij u heeft bij een aankoop van een airsoft geweer.

Meer dan alleen een Aisoft winkel 

Shogun verkoopt niet alleen maar wapens. Het is ook een winkel dat zich bezig houd met het verkopen van messen, zwaarden maar ook met producten die zorgen voor zelfverdediging. De producten die u kunt gebruiken voor zelfverdediging zijn sprays, stokken en ook honkbalknuppels. Er zijn ook producten die u kunnen helpen bij het kamperen zoals bijl en kleine messen. Voor veel producten moet u wel lid zijn van de NABV. Dat betekend dat u lid moet zijn van de Nederlandse airsoft sportbond. Als u geen lid bent van de NABV kunt u de meeste geweren en wapens niet bemachtigen.

Duiklessen gevolgd bij deze onderneming

Posted on March 6, 2018  in Duiken

Duiklessen heb ik nu al een paar keer gevolgd bij Duikcentrum Purmerend. Omdat ik binnenkort op vakantie ga en daar graag zou willen gaan duiken. Besloot ik om een paar lessen te gaan nemen hier bij mij in de buurt. Vooral wilde ik dit om te kijken of ik niet te angstig was en of ik er wel aanleg voor heb. Op de dag van mijn eerste les was ik erg gespannen. De medewerker van dit bedrijf zorgde ervoor dat ik mij meer ging ontspannen. Toen het zover was om onder water te gaan, was ik meteen verliefd op deze sport.

Duiklessen

Duiklessen volgen is zo leuk, had ik jaren eerder moeten doen

Na de eerste les wist ik dat ik mijn diploma wilde gaan halen en snel ook. Wat is het heerlijk om onderwater te zijn. De rust is vooral geweldig. Daarom besloot ik om nog meer lessen te gaan volgen bij Duikcentrum Purmerend. Gelukkig waren er meer mensen in mijn groep die doorgingen. Al snel mochten wij op voor onze examen. Iedereen was geslaagd en ik kon mooi met een diploma op zak op vakantie. Duiklessen volgen is zo leuk. Als ik dat had geweten had ik het jaren eerder gedaan.

 

 

Be-Slank shakes: mijn makkelijke (sh)redder in nood

Posted on March 3, 2018  in Gezonde voeding

Nu moet ik écht afvallen.

Een passpiegel in een kleedhokje van een kledingzaak liet het mij voor de zoveelste keer weten. Dus begon ik (alweer) de geweldigste scenario’s te bedenken om die kilo’s rond mijn buik snel kwijt te raken. En wel vóór mijn dertigste verjaardag in oktober!

Voornemens

Ik bedacht dat ik naar de sportschool zou gaan (want alleen thuis voor m’n laptop of tv springen vind ik maar niks), de fiets zou pakken én – op de laatste plaats – iets zou doen aan mijn blijkbaar overmatig en ongezond eetpatroon.

Realiteit

Met die voornemens in mijn hoofd moest ik om mezelf lachen. Ik, met mijn werk en drukke master studie, naar de sportschool? Ik heb niet eens tijd om even iets leuks voor mezelf te doen. M’n carrière eist momenteel veel van me en dat kan voorlopig niet anders. Verder ben ik nooit een vrolijk fietsende Nederlander geweest. Alsof ik überhaupt een fiets heb!

Leestip: De grote maaltijd vervangers vergelijking: welke afval shakes zijn het beste?

Diet change..?

Wat vervolgens mijn focus bracht op mijn laatste voornemen (waar ik om meerdere redenen het meest tegenop zag): een ommekeer in mijn dieet.

En daarmee het wegdoen van alle (lekkere) troep in mijn keukenkasten, nieuwe boodschappen, het strikt volgen van een of ander geweldig internationaal bekend dieet, etiketten lezen, calorieën bijhouden, gezonde maaltijden bereiden, uitvinden welk soort dieet ik het best kan volgen etc.

Ik had daar niet zoveel zin in. Sterker nog, ik had er de tijd en energie niet voor. Ik vroeg mij wanhopig af of er niet gewoon een simpel maar verantwoord dieet is waarmee ik zonder al te veel tijd en moeite effectief zou afvallen. Het antwoord is ja.

Be-Slank shakes

Mijn collega raadde mij de gluten-, soja- en lactosevrije shakes om af te vallen van Be-Slank aan (haar vriendin heeft er succes mee gehad). Dat zijn natuurlijke, eiwitrijke shakes die je overmatige, ongezonde, suiker- en koolhydraatvolle maaltijden (je geliefde choco-cornflakes bijvoorbeeld) vervangen (helemaal of gedeeltelijk), waardoor je langer vol zit en afvalt. Snel, makkelijk, verantwoord en gezond, kortom geweldig.

Ruim 98% van de vele beoordelingen op review gigant KiyOh.nl deelt die mening. Lees op de website van Be-Slank maar uitgebreid hoe dat komt. Lees dan ook meteen waarom je helemaal niet naar die andere shakes hoeft te kijken als je serieus wilt afvallen!

Eindelijk succes. Ik ben all-in op 1 juni begonnen met Be-Slank’s eiwitdieet en begin juli woog ik al 6 kilo minder. Inmiddels ben ik met een simpele gezondere levensstijl (hierover kun je ook lezen op de website van Be-Slank) 20 kilo afgevallen. De voordelen zijn eindeloos. Veel trek in ongezonde ‘feel-good’ voeding heb ik bijvoorbeeld niet meer. En op mijn (niet afgeblazen!) verjaardagsfeestje schitterde ik een mooie blouse die de kledingwinkel een paar maanden geleden absoluut niet in mijn maat had.

Ben je niet zo van de shakes? Bekijk dan ook eens de koolhydraatarme doch eiwitrijke voedingsproducten zoals o.a. muesli.

Vanaf nu geef ik dus net als mijn collega en haar vriendin het woord door. Be-Slank: mijn makkelijke (sh)redder in nood! Ook voor jou?