Chloortabletten zwembad

Posted on February 6, 2019  in Zwemmen
Zwembad

Om zwembadwater veilig en schoon te houden, kun je gebruik maken van chloortabletten zwembad. Voor zwemmers is het belangrijk dat je veilig een duik kunt nemen in het zwembad zonder dat je in een poel van bacteriën duikt waarvan je ziek kunt worden. Deze bacteriën worden gedood door chloor. Chloor is dan ook het nummer 1 product voor de waterbehandeling in zwembaden.

Chloortabletten zwembad

Chloortabletten zwembad voor de juiste dosering chloor

Als je chloor gebruikt voor je zwembad is het belangrijk dat je de juiste concentratie gebruikt. Je kunt niet zomaar een scheut chloor in het zwembad gooien. Gebruik je te weinig dan gaan de bacteriën niet dood en heb je eigenlijk alsnog zwembadwater van slechte kwaliteit. Gebruik je teveel dan kunnen zwemmers hier last van krijgen. Irritaties aan de ogen, huid en longen zijn bijvoorbeeld klachten die te maken hebben met teveel chloor in het water. Een goede dosering is dus belangrijk. De chloortabletten voor zwembad zijn dan ook ideaal om een goede concentratie chloor aan het water toe te voegen.

Chloordrijver

Langzame afgifte van chloor

Met de chloortabletten zwembad heb je altijd de juiste dosering. Bovendien kun je een chloordrijver gebruiken om zo het hele zwembad te bereiken. De tabletten hebben bovendien een langzame afgifte zodat je niet ineens een grote hoeveelheid chloor in je zwembad hebt. Doordat alleen de bacteriën in het zwembad aangepakt worden, gaat je zwembad ook een stuk langer mee. De chloortabletten zijn onder andere te koop in de webshop van Bodyfit. Je vindt hier een verschillende varianten, welke variant voor jou geschikt is, hangt af van de grootte van je zwembad. Bovendien zijn er verpakkingen van 1 of 5 kg. Weet je niet zeker welke variant je het beste kunt bestellen? Dan kun je ook altijd de klantenservice van Bodyfit bellen. Ze helpen je daar graag verder.

De beste fitness apparaten GorillaSports

Posted on December 10, 2018  in Sport

Wil je ook een top kwaliteit fitnessapparaat kopen tegen een aantrekkelijke prijs? Fitness apparaten GorillaSports zijn voor iedereen geschikt. Kies voor dat fitnesstoestel dat het beste bij je past. Voor iedere sporter is er wel wat wils. Ga voor het kweken van spieren, afvallen of conditie. Ieder doel kan bereikt worden door gebruikte maken van de beste fitnessapparatuur. Zonder twijfel kan je iets vinden wat goed bij je past. Op veel toestellen is het mogelijk meerdere oefeningen te doen. Door verschillende spiergroepen te kunnen trainen blijft het een uitdaging. Begin met lichte oefeningen, zodra je ze onder de knie hebt kun je het gewicht verhogen. Iedereen kan zo zwaar of licht trainen als ie maar wilt. 

Fitnessen naar eigen wensen

De beste fitness apparaten GorillaSports helpen om goed te kunnen fitnessen. Iedereen heeft zo zijn voorkeuren op het gebied van fitness. Terwijl de één graag zijn spieren traint werkt de ander liever aan een betere conditie of afvallen. Fitnessen is gezond voor iedereen. Je lichaam trainen geeft je daarbij ook veel zelfvertrouwen. Wanneer je regelmatig aan fitness doet ga je jezelf fitter voelen. Je bepaalt zelf hoe vaak je traint en hoe hoog je de lat legt. Een sportschool is overbodig geworden na deze aankoop. Bekijk gerust eens wat de mogelijkheden zijn. Fitness was nog nooit zo leuk!

Fysiotherapie Veenendaal heeft me prettig geholpen

Posted on October 2, 2018  in Sport
Fysiotherapie Veenendaal

Fysiotherapie Veenendaal heeft vakkundig personeel in huis. Dit heb ik zelf mogen ondervinden. In de afgelopen jaren heb ik regelmatig een blessure opgelopen aan mijn enkel. Het is een zwakke plek van mij. Met behulp van een brace is het sindsdien stukken minder geworden. Dit zorgde ervoor dat ik weer plezier heb teruggekregen in het sporten. Het is nou eenmaal een risico van het vak, maar ik vind het sporten ook leuk. Even lekker alle energie eruit halen, maar het hebben van een leuk team speelt ook mee.

Expertise

Een snelle afspraak bij fysiotherapie Veenendaal

Bij onze laatste wedstrijd ging het niet helemaal volgens de planning. Zoals je hem waarschijnlijk voelt aankomen, ging er iets niet goed. Het verbaasde mij ook dat het nu niet mijn enkel was. Jarenlang was mijn enkel dé plek waar ik een blessure kreeg. Nu besloot mijn pols dat hij eens aan de beurt was. Ik kwam namelijk te val, waarbij ik me probeerde op te vangen met mijn handen. Toen ik met mijn handen de grond raakte, kreeg ik een schrok door mijn rechter arm. Enkele seconden later begon ik een hevige pijn te voelen en werd mijn pols opgezwollen. Een tip voor jou, altijd goed koelen! Dit helpt namelijk tegen de zwelling, maar voor mijn gevoel ook altijd tegen de pijn.

Begeleiding

Aangezien we bang waren dat ik iets had gebroken, gingen we gelijk door naar de spoedeisende hulp. Gelukkig voor mij waren er geen breuken of scheurtjes te zien. Naast het nemen van rust kreeg ik het advies om een fysiotherapeut raad te plegen. Mijn spieren waren flink gerekt en oefeningen helpen de spieren beter te herstellen. Zo ben ik eigenlijk weer terecht gekomen bij de fysiotherapie in Veenendaal. Door mijn vorige blessures ben ik aardig bekend geworden bij Ellekoot. Ook zij waren verbaasd dat het nu niet mijn enkel was.

Bootcamp training doe je bij http://buitengewoonfit.com/

Posted on August 10, 2018  in Sport

Wil je graag een gezonde levensstijl creëren, maar motivatie is ver te zoeken? Bij http://buitengewoonfit.com/ is iedereen op het juiste adres om af te vallen, aan te komen of om conditie op te bouwen. We bieden een leuke manier van groepslessen en een personal trainer. Je krijgt een vaste groep om zo een vertrouwde omgeving te creëren. Doordat je in een team samen aan het sporten bent, geeft dat meer motivatie om jouw doel samen met andere te bereiken.

Bootcamp

Wij bieden bootcamps aan, voor een spierversterkende training uit te voeren in een groep. Een professionele trainer helpt met het begeleiden ervan. Een bootcamp van een uur ben je vooral heel intensief bezig om je spieren aan het werk te zetten. Door al je spieren aan het werk te zetten, verbeter je jouw kracht en uithoudingsvermogen.

Beweging voor het lichaam is heel belangrijk en houdt je lichaam en geest fit. Bij buitengewoonfit willen ze het voor iedereen mogelijk maken om te kunnen deelnemen aan een bootcamp. Daarom worden de prijzen zo laag mogelijk gehouden en kan je zonder moeite maandelijks opzeggen.

We hebben verschillende soorten bootcamps te bieden, dit zijn:

  • (standaard ) bootcamp
  • power bootcamp
  • survival bootcamp
  • yoga bootcamp

Airsoft winkel met een ruim assortiment!

Posted on June 25, 2018  in Sport

Wapen assortiment 

Op zoek naar een  airsoft winkel met een ruim assortiment? Dan is Shogun de winkel die u zoekt.
Shogun heeft veel verschillende soorten wapens en gadgets. Het assortiment bestaat onder andere uit luchtdruk, aisoft, boogsport en zelfs geweren voor kinderen. Ook heeft Shogun verschillende soorten wapen categorieën waarbij u kunt kiezen uit geweren, pistolen, submachines, snipers en shotguns. De wapens verschillen in de grote maar ook in de prijs. Bij Shogun kunt u niet alleen wapens halen maar ook gadgets. U kunt bijvoorbeeld een demper halen waarbij u kunt schieten zonder dat er geluid uit het wapen komt. Shogun is een aisoft winkel die ook zorgt voor de veiligheid van de klanten. De klanten kunnen bij aankoop van een wapen ook een veiligheidsbril verkrijgen. Als de munitie van uw wapen op is,  dan kunt u altijd nieuwe kopen. Bij een aankoop van een aisoft wapen of luchtbuks krijgt u zelfs ook voldoende munitie.  Veel wapens zijn verkrijgbaar vanaf 18 jaar, daarom heeft Shogun ook een categorie met wapens voor kinderen onder de 18 jaar. Het is daarom handig dat u uw legitimatie bij u heeft bij een aankoop van een airsoft geweer.

Meer dan alleen een Aisoft winkel 

Shogun verkoopt niet alleen maar wapens. Het is ook een winkel dat zich bezig houd met het verkopen van messen, zwaarden maar ook met producten die zorgen voor zelfverdediging. De producten die u kunt gebruiken voor zelfverdediging zijn sprays, stokken en ook honkbalknuppels. Er zijn ook producten die u kunnen helpen bij het kamperen zoals bijl en kleine messen. Voor veel producten moet u wel lid zijn van de NABV. Dat betekend dat u lid moet zijn van de Nederlandse airsoft sportbond. Als u geen lid bent van de NABV kunt u de meeste geweren en wapens niet bemachtigen.

Duiklessen gevolgd bij deze onderneming

Posted on March 6, 2018  in Duiken

Duiklessen heb ik nu al een paar keer gevolgd bij Duikcentrum Purmerend. Omdat ik binnenkort op vakantie ga en daar graag zou willen gaan duiken. Besloot ik om een paar lessen te gaan nemen hier bij mij in de buurt. Vooral wilde ik dit om te kijken of ik niet te angstig was en of ik er wel aanleg voor heb. Op de dag van mijn eerste les was ik erg gespannen. De medewerker van dit bedrijf zorgde ervoor dat ik mij meer ging ontspannen. Toen het zover was om onder water te gaan, was ik meteen verliefd op deze sport.

Duiklessen

Duiklessen volgen is zo leuk, had ik jaren eerder moeten doen

Na de eerste les wist ik dat ik mijn diploma wilde gaan halen en snel ook. Wat is het heerlijk om onderwater te zijn. De rust is vooral geweldig. Daarom besloot ik om nog meer lessen te gaan volgen bij Duikcentrum Purmerend. Gelukkig waren er meer mensen in mijn groep die doorgingen. Al snel mochten wij op voor onze examen. Iedereen was geslaagd en ik kon mooi met een diploma op zak op vakantie. Duiklessen volgen is zo leuk. Als ik dat had geweten had ik het jaren eerder gedaan.

 

 

Be-Slank shakes: mijn makkelijke (sh)redder in nood

Posted on March 3, 2018  in Gezonde voeding

Nu moet ik écht afvallen.

Een passpiegel in een kleedhokje van een kledingzaak liet het mij voor de zoveelste keer weten. Dus begon ik (alweer) de geweldigste scenario’s te bedenken om die kilo’s rond mijn buik snel kwijt te raken. En wel vóór mijn dertigste verjaardag in oktober!

Voornemens

Ik bedacht dat ik naar de sportschool zou gaan (want alleen thuis voor m’n laptop of tv springen vind ik maar niks), de fiets zou pakken én – op de laatste plaats – iets zou doen aan mijn blijkbaar overmatig en ongezond eetpatroon.

Realiteit

Met die voornemens in mijn hoofd moest ik om mezelf lachen. Ik, met mijn werk en drukke master studie, naar de sportschool? Ik heb niet eens tijd om even iets leuks voor mezelf te doen. M’n carrière eist momenteel veel van me en dat kan voorlopig niet anders. Verder ben ik nooit een vrolijk fietsende Nederlander geweest. Alsof ik überhaupt een fiets heb!

Leestip: De grote maaltijd vervangers vergelijking: welke afval shakes zijn het beste?

Diet change..?

Wat vervolgens mijn focus bracht op mijn laatste voornemen (waar ik om meerdere redenen het meest tegenop zag): een ommekeer in mijn dieet.

En daarmee het wegdoen van alle (lekkere) troep in mijn keukenkasten, nieuwe boodschappen, het strikt volgen van een of ander geweldig internationaal bekend dieet, etiketten lezen, calorieën bijhouden, gezonde maaltijden bereiden, uitvinden welk soort dieet ik het best kan volgen etc.

Ik had daar niet zoveel zin in. Sterker nog, ik had er de tijd en energie niet voor. Ik vroeg mij wanhopig af of er niet gewoon een simpel maar verantwoord dieet is waarmee ik zonder al te veel tijd en moeite effectief zou afvallen. Het antwoord is ja.

Be-Slank shakes

Mijn collega raadde mij de gluten-, soja- en lactosevrije shakes om af te vallen van Be-Slank aan (haar vriendin heeft er succes mee gehad). Dat zijn natuurlijke, eiwitrijke shakes die je overmatige, ongezonde, suiker- en koolhydraatvolle maaltijden (je geliefde choco-cornflakes bijvoorbeeld) vervangen (helemaal of gedeeltelijk), waardoor je langer vol zit en afvalt. Snel, makkelijk, verantwoord en gezond, kortom geweldig.

Ruim 98% van de vele beoordelingen op review gigant KiyOh.nl deelt die mening. Lees op de website van Be-Slank maar uitgebreid hoe dat komt. Lees dan ook meteen waarom je helemaal niet naar die andere shakes hoeft te kijken als je serieus wilt afvallen!

Eindelijk succes. Ik ben all-in op 1 juni begonnen met Be-Slank’s eiwitdieet en begin juli woog ik al 6 kilo minder. Inmiddels ben ik met een simpele gezondere levensstijl (hierover kun je ook lezen op de website van Be-Slank) 20 kilo afgevallen. De voordelen zijn eindeloos. Veel trek in ongezonde ‘feel-good’ voeding heb ik bijvoorbeeld niet meer. En op mijn (niet afgeblazen!) verjaardagsfeestje schitterde ik een mooie blouse die de kledingwinkel een paar maanden geleden absoluut niet in mijn maat had.

Ben je niet zo van de shakes? Bekijk dan ook eens de koolhydraatarme doch eiwitrijke voedingsproducten zoals o.a. muesli.

Vanaf nu geef ik dus net als mijn collega en haar vriendin het woord door. Be-Slank: mijn makkelijke (sh)redder in nood! Ook voor jou?

Hardloopschoenen kopen doe je bij Run Inn

Posted on February 26, 2018  in Sport

Hardloopschoenen kopen is iets wat je vaak doet als je hardloopt. Meestal koop je de zelfde merk en type schoen die je eerst had. Bij Run Inn kijken zij naar welke schoen het beste past bij jou. `Zo kijkt de medewerkers van dit bedrijf naar je looptechniek om zo jouw schoen aan te passen. De schoen helpt jou dan om de ideale looptechniek verder toe te passen. Dit bedrijf vind het dan ook belangrijk dat jij eindeloos en moeiteloos kan gaan hardlopen. Bij deze onderneming kan je ook schoenen vinden van de onbekende merken. Deze merken bieden jou ook zeker veel hardloop plezier.

Hardloopschoenen kopen

Hardloopschoenen kopen maar ook hardloop kleding kan je vinden bij dit bedrijf

Bij Run Inn kan je ook goed terecht voor mooie en goede hardloop kleding. Ook kan je terecht bij dit bedrijf voor een professionele sportspreekuur. Als je een vervelende blessure heb opgelopen kan je een afspraak maken met dit bedrijf. Ook heeft dit bedrijf meer dan drie en dertig jaar ervaring om speciale schoenen op maat voor jou te maken. Dus wil jij goede professionele hardloopschoenen kopen? Dan weet ik zeker dat je bij deze onderneming aan het juiste adres ben. Je koopt nooit meer ergens anders.

 

 

Hit personal training is er voor de wensen en behoeften van de klant!

Posted on February 13, 2018  in Sport

Wil jij jezelf veranderen op lichamelijk gebied? Benader dan Hit personal training

HIT staat voor High Intensity Trainingen. High Intensity Trainingen betekend hoge intensiteit training. Bij Hit personal training betekent dat niet alleen een uurtje erg intensief trainen, maar hier draait het om plezier met personal training of bepaalde groepslessen. Het plezier geeft motivatie om door te gaan en jezelf te blijven verbeteren. Uiteraard kijkt Hit personal training ook breder en speelt het bedrijf in op de wensen en behoeften van de klant. Op basis daarvan krijg je voedingsadvies en sportadvies. Ook kun je gebruik maken van bepaalde metingen, denk aan vetpercentage metingen en het meten van je gewicht en lengte. Het perfecte balans tussen lekker en gezond leven probeert Maarten Nieuwenstein met de jou te vinden. Maarten Nieuwenstein en de werknemers van Hit personal training krijgen motivatie en energie door de verandering van de klanten. Op zoek naar personal training of groepstraining? Je bent bij Hit personal training op het perfecte adres!

Mijn ervaring

Mijn wens was dat ik door middel van sport een paar kilo ging afvallen. Ik wilde 8 kg afvallen in 3 maanden en dit was goed te doen las ik op internet. Ik ben een bedrijf gaan zoeken die mij hiermee kon helpen. Ik kwam terecht bij Hit personal training en ik kwam in contact met Maarten Nieuwenstein. Ik heb mijn wensen en behoeften verteld.  Hij heeft me goed geholpen met het behalen van mijn doelen en daar ben ik echt onwijs blij mee! De trainingen worden aangepast aan ieders niveau. Ik heb super veel motivatie door Maarten Nieuwenstein en ik blijf doorgaan met waar ik mee bezig was! Ik adviseer andere mensen om het bedrijf Hit personal training ook te benaderen!

Gym in Breda, zonder poespas of andere afleiding

Posted on January 12, 2018  in Sport
gym in Breda

Eindelijk heb ik een manier gevonden om te gaan trainen en dat is door middel van gym in Breda. Breda Strength & Conditioning is sinds 2011 opgericht en nu uitgegroeid tot een prachtige locatie achter de Hornbach, in de Kalshoven. Het is hier mogelijk om in een groep, maar ook individueel te komen sporten. Tevens is het hier mogelijk om de hulp van een personal trainer te krijgen. Samen ga je aan de slag om jouw conditie weer op peil te krijgen. Iedereen is hier welkom bij deze sportschool, jong en oud. Echt een leuke manier om jouw conditie weer op een hoog niveau te krijgen. gym in Breda

Mijn voornemens voor het nieuwe jaar zijn, gym in Breda

Een nieuw jaar met nieuwe kansen, zal ik maar zeggen. De afgelopen periode was het hollen of stilstaan voor mij. Tijd om aan mijzelf te denken was er niet bij. Het was dan ook even slikken toen ik op de weegschaal ging staan. Nog nooit was mijn gewicht zo hoog geweest, als nu. Hier moest ik beslist iets aan gaan doen.

Mijn voornemens voor het nieuwe jaar was dan ook om gym in Breda te gaan doen. Inmiddels ben ik al 10 kilo kwijt en heb ik de smaak te pakken. Op naar de – 20 kilo!