Lasergamen in Apeldoorn

Lasergamen in Apeldoorn

Als je in Apeldoorn woont, zit je redelijk gebakken qua activiteiten. Er is voldoende te doen in de stad en met een klein stukje rijden zit je alweer op de Veluwe. Met deze weelde is er zowel buiten als op dedicated locaties wel iets te doen voor bijvoorbeeld een kinderfeestje. Nadeel is dat deze activiteiten vaak duur zijn. Dit blog geeft je wat tips over hoe je overal een geschikt kinderfeestje kunt houden met een lasergame set.

Dure locaties

In principe zijn er ook in de buurt van Apeldoorn voldoende locaties om te lasergamen. Denk aan Zero55 of Lasergame Bussloo. Het probleem met deze locaties is echter dat dit nog wel eens duur kan zijn. Vaak betaal je al snel minimaal €10,- voor slechts een kwartiertje en dan moet je er nog heen rijden ook nog. Al met al is het meestal een hoop geld dat je neer legt voor relatief kort spelen. Dit kan stukken goedkoper.

Lasergamen in Apeldoorn

Gemakkelijk en goedkoop lasergamen

De laatste jaren beginnen steeds meer bedrijven met het verhuren van lasergames. Zo kun je gewoon een box met laserguns laten opsturen om te lasergamen in Apeldoorn. Dit wordt gewoon opgestuurd naar een postNL-punt bij jou in de buurt. Denk bijvoorbeeld aan je lokale supermarkt. Daar kun je het halen en na het spelen weer terugbrengen. Zo kost het een stuk minder geld, terwijl je veel meer mogelijkheden hebt.

Meer tijd en mogelijkheden

Een groot voordeel is dat je een stuk langer kunt spelen. Zelfs als de batterijen leeg zijn, dan zijn er gewoon nog reservebatterijen meegeleverd. Dat maakt het huren van een lasergame heel geschikt voor bijvoorbeeld een kinderfeestje. Naast dat je de kids een hele middag zoet kunt houden met een lasergame, kun je ook een stuk meer spelvormen doen dan alleen elkaar afschieten. Kijk vooral eens op de site van de lasergame verhuur voor de mogelijkheden.