https://www.simonsport.nl/paginas/voetbalkamp-voor-kids

Kijk op simonsport.nl wat een voetbalkamp inhoudt

Sporten is gezond en tijdens de vakantie wil je dat je kinderen niet de hele dag voor de televisie zitten of aan de computer. Om er dan voor te zorgen dat ze lekker bezig blijven kun je ze op kamp laten gaan. Kijk eens op https://www.simonsport.nl/paginas/voetbalkamp-voor-kids wat een dergelijk kamp precies inhoudt.

Leuke vriendschappen sluiten

Op de website vind je meer informatie over het kamp dat georganiseerd wordt door Simonsport. Het is een kamp waarbij voetbal belangrijk is maar dit is niet alles. Er worden tal van sporten beoefend, zowel binnen als buiten, en de sportieve activiteiten worden afgewisseld met spelletjes en andere leuke dingen. Als er veel kinderen aanwezig zijn is de kans dat jouw kind een leuk vriendje of vriendinnetje tegenkomt alleen maar groter. Op die manier worden leuke nieuwe vriendschappen gesloten en wie weet houdt je kind er wel een vriend voor het leven aan over.

Veiligheid staat voorop

Vind je het zelf (en je kind ook) spannend om naar het kamp te gaan? Kijk dan eerst wat er allemaal gebeurt. Veiligheid staat altijd voorop en er is ten alle tijden gediplomeerde begeleiding aanwezig. Dit betekent dat er voldoende mensen zijn die de kinderen professioneel kunnen begeleiden tijdens het sporten en dat er mensen zijn die ze bij de andere activiteiten kunnen helpen en een oogje in het zeil houden zodat jij je nergens ongerust over hoeft te maken.

Neem contact op voor meer informatie

Als je kind en jij interesse hebben in het kamp lees dan eerst samen door wat er allemaal te doen is. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Simonsport voor meer informatie. Je kunt ze bellen of mailen en tijdens het kamp is er een telefoonnummer beschikbaar dat je altijd kunt bereiken indien nodig.