Fysiotherapie Veenendaal heeft me prettig geholpen

Fysiotherapie Veenendaal

Fysiotherapie Veenendaal heeft vakkundig personeel in huis. Dit heb ik zelf mogen ondervinden. In de afgelopen jaren heb ik regelmatig een blessure opgelopen aan mijn enkel. Het is een zwakke plek van mij. Met behulp van een brace is het sindsdien stukken minder geworden. Dit zorgde ervoor dat ik weer plezier heb teruggekregen in het sporten. Het is nou eenmaal een risico van het vak, maar ik vind het sporten ook leuk. Even lekker alle energie eruit halen, maar het hebben van een leuk team speelt ook mee.

Expertise

Een snelle afspraak bij fysiotherapie Veenendaal

Bij onze laatste wedstrijd ging het niet helemaal volgens de planning. Zoals je hem waarschijnlijk voelt aankomen, ging er iets niet goed. Het verbaasde mij ook dat het nu niet mijn enkel was. Jarenlang was mijn enkel dé plek waar ik een blessure kreeg. Nu besloot mijn pols dat hij eens aan de beurt was. Ik kwam namelijk te val, waarbij ik me probeerde op te vangen met mijn handen. Toen ik met mijn handen de grond raakte, kreeg ik een schrok door mijn rechter arm. Enkele seconden later begon ik een hevige pijn te voelen en werd mijn pols opgezwollen. Een tip voor jou, altijd goed koelen! Dit helpt namelijk tegen de zwelling, maar voor mijn gevoel ook altijd tegen de pijn.

Begeleiding

Aangezien we bang waren dat ik iets had gebroken, gingen we gelijk door naar de spoedeisende hulp. Gelukkig voor mij waren er geen breuken of scheurtjes te zien. Naast het nemen van rust kreeg ik het advies om een fysiotherapeut raad te plegen. Mijn spieren waren flink gerekt en oefeningen helpen de spieren beter te herstellen. Zo ben ik eigenlijk weer terecht gekomen bij de fysiotherapie in Veenendaal. Door mijn vorige blessures ben ik aardig bekend geworden bij Ellekoot. Ook zij waren verbaasd dat het nu niet mijn enkel was.