Dita hockeystick voor jong en oud!

Dita hockeystick

Ben jij al bekend met de Dita hockeystick? Dit is een hockeystick welke met de juiste zorg is samengesteld. Persoonlijk weet ik hier vrij veel van aangezien ik al een lange tijd met de Dita sport. Voor enkele jaren terug moest ik een keer tijdens training wisselen van hockeystick. Dit was mij enorm goed bevallen waardoor ik aan het einde van de training had gevraagd waar ik deze hockeystick kon vinden. Hijzelf had de hockeystick toen die tijd gekocht in de winkel. Persoonlijk ben ik geen fan van het shoppen in de stad. Als ik het namelijk online kan vinden scheelt het mij aardig wat tijd en moeite.

Dita hockeystick

Snel gevonden

Op de website van Jawasport is het mogelijk om een geschikte Dita hockeystick te bestellen. Deze wordt, na betaling, netjes en zorgvuldig ingepakt en naar het opgegeven adres bezorgd. Aangezien ik het maar al te goed weet dat de Dita perfect is voor mij heb ik hier direct een bestelling geplaatst.

Mijn bestelling werd netjes en wel de eerstvolgende werkdag thuisbezorgd. In het begin was het wel even wennen aangezien deze stick toch een andere grip heeft als wat ik gewend was. Echter merk ik enorm veel verschil, uiteraard wel in het voordeel! Ik weet in ieder geval zeker dat ik geen andere stick meer wil gebruiken tijdens het sporten!

Dita hockeystick