De Stealth cam upgrade

stealth cam

Ben jij al jaren fan van het maken van wild filmpjes en wil je het beste van het beste?

Ga dan voor de nieuwe Stealth Cam G45NGX Wildcamera van jachtloods voor maar € 245,00. Deze camera is een uitblinker. Je kan hem onder andere gebruiken in je achtertuin, polder, in je kippenhok of wat je ook kan bedenken. het kan zowel voor ludieke manieren van toepassing komen als om veiligheidsredenen. 

stealth cam

Wat kan het?

Je kan een stealth cam gebruiken als een camera natuurlijk. Maar om een dier goed waar te nemen is het te verkrijgen in camouflage kleuren. hierdoor wordt het door de dieren waargenomen als een stuk van de omgeving en niet als bedreiging. Verder zit er ook een timer op zodat je een tijd kan instellen wanneer de camera actief of inactief is. Je kan instellen dat de camera altijd om 18:00 aan gaat en om 22:00 sluit. Hierdoor is de levensduur van de batterij langer en kan je hem langer gebruiken. 

Kwaliteit van de camera is ook hoog, hij filmt namelijk in HD. Het heeft een sterkere lens dan de meeste telefoons. Je krijgt niet alleen kwalitatief unieke beelden, maar ook duidelijke filmpjes waarbij je niet pixels hoeft te tellen.