De beste fitness in Breda

logo

Ben je woonachtig in Breda of omgeving en heb je besloten om hetzelfde cirkeltje waar je al maanden of zelfs jaren in vast zit te doorbreken en te gaan werken aan een betere versie van jezelf? Dan ben voor fitness Breda bij Breda Strength & Conditioning aan het juiste adres.  

De personal trainers van Breda Strength & Conditioning 

Je bent voor fitness Breda bij Breda Strength & Conditioning aan het juiste adres omdat de personal trainers van deze sportschool super veel ervaring en kennis hebben op het gebied van voeding, fitness en het menselijk lichaam. De personal trainers van deze sportschool kunnen elke sporter ongeacht het niveau naar zij zich op bevinden begeleiden om sterker en fitter te worden. De personal trainers hechten zeer veel waarde aan het uitvoeren van de oefeningen in de juiste houding dit is namelijk erg belangrijk om blessures te voorkomen. Tijdens de intensieve oefeningen zal je worden gepushed om alles uit jezelf te halen wat voor een beginnende sporter erg pittig kan zijn. 

Een op maat gemaakt voedingsschema

Voor het behalen van de gewenste resultaten op het gebied van fitness is het consumeren van de juiste voeding van essentieel belang. Voordat je bij deze sportschool begint met sporten zal er daarom ook eerst een intake gesprek plaatsvinden met een personal trainer van Breda Strength & Conditioning. Tijdens dit gesprek zullen jouw persoonlijke doelstellingen en jouw huidige voedingspatroon uitgebreid worden bespreken. De personal trainer zal vervolgens een voedingsschema opstellen zodat jij op een lekkere en verantwoordelijke manier kunt gaan werken aan jouw persoonlijke doelen.