Bootcamp training doe je bij http://buitengewoonfit.com/

Wil je graag een gezonde levensstijl creëren, maar motivatie is ver te zoeken? Bij http://buitengewoonfit.com/ is iedereen op het juiste adres om af te vallen, aan te komen of om conditie op te bouwen. We bieden een leuke manier van groepslessen en een personal trainer. Je krijgt een vaste groep om zo een vertrouwde omgeving te creëren. Doordat je in een team samen aan het sporten bent, geeft dat meer motivatie om jouw doel samen met andere te bereiken.

Bootcamp

Wij bieden bootcamps aan, voor een spierversterkende training uit te voeren in een groep. Een professionele trainer helpt met het begeleiden ervan. Een bootcamp van een uur ben je vooral heel intensief bezig om je spieren aan het werk te zetten. Door al je spieren aan het werk te zetten, verbeter je jouw kracht en uithoudingsvermogen.

Beweging voor het lichaam is heel belangrijk en houdt je lichaam en geest fit. Bij buitengewoonfit willen ze het voor iedereen mogelijk maken om te kunnen deelnemen aan een bootcamp. Daarom worden de prijzen zo laag mogelijk gehouden en kan je zonder moeite maandelijks opzeggen.

We hebben verschillende soorten bootcamps te bieden, dit zijn:

  • (standaard ) bootcamp
  • power bootcamp
  • survival bootcamp
  • yoga bootcamp