Be-Slank shakes: mijn makkelijke (sh)redder in nood

Nu moet ik écht afvallen.

Een passpiegel in een kleedhokje van een kledingzaak liet het mij voor de zoveelste keer weten. Dus begon ik (alweer) de geweldigste scenario’s te bedenken om die kilo’s rond mijn buik snel kwijt te raken. En wel vóór mijn dertigste verjaardag in oktober!

Voornemens

Ik bedacht dat ik naar de sportschool zou gaan (want alleen thuis voor m’n laptop of tv springen vind ik maar niks), de fiets zou pakken én – op de laatste plaats – iets zou doen aan mijn blijkbaar overmatig en ongezond eetpatroon.

Realiteit

Met die voornemens in mijn hoofd moest ik om mezelf lachen. Ik, met mijn werk en drukke master studie, naar de sportschool? Ik heb niet eens tijd om even iets leuks voor mezelf te doen. M’n carrière eist momenteel veel van me en dat kan voorlopig niet anders. Verder ben ik nooit een vrolijk fietsende Nederlander geweest. Alsof ik überhaupt een fiets heb!

Leestip: De grote maaltijd vervangers vergelijking: welke afval shakes zijn het beste?

Diet change..?

Wat vervolgens mijn focus bracht op mijn laatste voornemen (waar ik om meerdere redenen het meest tegenop zag): een ommekeer in mijn dieet.

En daarmee het wegdoen van alle (lekkere) troep in mijn keukenkasten, nieuwe boodschappen, het strikt volgen van een of ander geweldig internationaal bekend dieet, etiketten lezen, calorieën bijhouden, gezonde maaltijden bereiden, uitvinden welk soort dieet ik het best kan volgen etc.

Ik had daar niet zoveel zin in. Sterker nog, ik had er de tijd en energie niet voor. Ik vroeg mij wanhopig af of er niet gewoon een simpel maar verantwoord dieet is waarmee ik zonder al te veel tijd en moeite effectief zou afvallen. Het antwoord is ja.

Be-Slank shakes

Mijn collega raadde mij de gluten-, soja- en lactosevrije shakes om af te vallen van Be-Slank aan (haar vriendin heeft er succes mee gehad). Dat zijn natuurlijke, eiwitrijke shakes die je overmatige, ongezonde, suiker- en koolhydraatvolle maaltijden (je geliefde choco-cornflakes bijvoorbeeld) vervangen (helemaal of gedeeltelijk), waardoor je langer vol zit en afvalt. Snel, makkelijk, verantwoord en gezond, kortom geweldig.

Ruim 98% van de vele beoordelingen op review gigant KiyOh.nl deelt die mening. Lees op de website van Be-Slank maar uitgebreid hoe dat komt. Lees dan ook meteen waarom je helemaal niet naar die andere shakes hoeft te kijken als je serieus wilt afvallen!

Eindelijk succes. Ik ben all-in op 1 juni begonnen met Be-Slank’s eiwitdieet en begin juli woog ik al 6 kilo minder. Inmiddels ben ik met een simpele gezondere levensstijl (hierover kun je ook lezen op de website van Be-Slank) 20 kilo afgevallen. De voordelen zijn eindeloos. Veel trek in ongezonde ‘feel-good’ voeding heb ik bijvoorbeeld niet meer. En op mijn (niet afgeblazen!) verjaardagsfeestje schitterde ik een mooie blouse die de kledingwinkel een paar maanden geleden absoluut niet in mijn maat had.

Ben je niet zo van de shakes? Bekijk dan ook eens de koolhydraatarme doch eiwitrijke voedingsproducten zoals o.a. muesli.

Vanaf nu geef ik dus net als mijn collega en haar vriendin het woord door. Be-Slank: mijn makkelijke (sh)redder in nood! Ook voor jou?