Verander ook jouw leefstijl met dit leefstijl programma!

de beste leefstijl programma

Wil jij je leefstijl veranderen? Je lichaam gezond maken vanuit de basis, zodat je werkelijk meer blijvende resultaten behaalt? Bij Iboya Total Health Academy is er een gezonde leefstijl programma beschikbaar. Stretches, core & cardio, warming-up, shape-oefeningen en diverse combinaties van bijvoorbeeld Tabata trainingen zijn onderdeel van het programma.

Tabata training is een intensieve intervaltraining waarbij je één minuut een oefening uitvoert en vervolgens tien seconden rust neemt. Bij het leefstijl programma zijn alle video’s voorzien van mondelinge aanwijzingen. Er zijn veel handige downloads zoals een speciaal trainingsschema. Dit schema vult een maand met dagelijkse Tabata-trainingen. Hierbij staat afwisseling centraal voor een goede opbouw van de conditie. Ontspan vervolgens met de ontspannende stretchvideo’s.

Iboya Training

Uniek gezondheidsplatform

Een grote trots voor Iboya Total Health Academy is het unieke, toch simpele receptenboek welke nauwkeurig is samengesteld om darmen, hormonen en lever te kunnen optimaliseren. Het is een perfect begin om je leefstijl te veranderen. Bovendien ben je dan ook nog eens bezig met het detoxen van je lichaam.

Het receptenboek optimaliseert jouw basislichaamsfuncties waardoor je effectiever af kunt vallen en meer mentale rust ervaart. Zo wordt je een stuk vitaler. Dit komt doordat er geen voedingsstoffen in de recepten voorkomen die jouw neurotransmitter uit balans kunnen halen. Anders gezegd; de onrust die jij ervaart in jouw hoofd wordt niet onnodig getriggerd door stoffen in voeding. Dit resulteert bijvoorbeeld in minder eetbuien en onrust, maar ook minder symptomatische last van bepaalde aandoeningen zoals ADHD, ADD, stress, autisme en angstaanvallen.