Tip voor een goede personal trainer in Tiel

Move2ur-logo

Ben je op zoek naar personal trainer Tiel? Dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Move2ur. Dit bedrijf biedt namelijk uitstekende begeleiding op maat aan zodat jij jouw persoonlijke doelen zult behalen. 

Zeer veel personal trainers in Tiel en omstreken 

Toen ik op het internet op zoek ging naar personal trainer Tiel kreeg ik zeer veel zoekresultaten van veel verschillende erp sinal trainers in de buurt van Tiel. Nadat Ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Move2ur mij het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aantrekkelijke informatie. Op de website zijn ook een aantal persoonlijke ervaring te vinden van voorgaande klanten die mij erg aanspraken. Nadat Ik deze verhalen had gelezen besloot ik om contact te nemen voor een intake gesprek. 

personal-training

Zeer tevreden vero de behaalde resultaten 

Toen ik contact met Move2ur opnam werd ik erg vriendelijk te woord gestaan en ik kon al erg snel terecht voor een gesprek. Tijdens dit gesprek hebben we het uitgebreid gehad over voeding en over mijn persoonlijke doelen. Na het gesprek besloot ik om te beginnen met sporten bij Move2ur. We zijn inmiddels een aantal weken verder en ik heb nu al erg veel afgevallen. Daarom ben ik ook super tevreden over dit bedrijf en over mijn persoonlijke begeleiding tijdens het sporten.