Op verschillende manieren trainen: personal trainer Haarlem

personal training Haarlem

Vaak wordt een personal trainer in verband gebracht met afvallen, maar een personal trainer Haarlem kan ook goed begeleiding geven aan mensen die al vaker en langer sporten. Het toewerken naar bijvoorbeeld een wedstrijd vergt vaak veel tijd en planningsvermogen op het gebied van een schema maken, waarbij een personal trainer Haarlem goed mee kan helpen. Een personal trainer kijkt naar het uiteindelijke doel en gaat op basis van jouw kunnen met een schema aan de slag.

Een hoger niveau bereiken

Een personal trainer Haarlem kijkt naar wat het doel is en stemt het schema daar op af. Ook als je een beetje bent vastgeroest in oude oefeningen is het trainen met een personal trainer misschien juist wel de oplossing om met de volgende wedstrijd te knallen. Een personal trainer kan goede vernieuwende oefeningen geven of juist net dat ene beetje extra mentale push om zo tot een beter resultaat te komen. Daarnaast is een personal trainer een echte professional die al snel ziet wat er beter kan en waar er aan gewerkt moet worden.  

personal training Haarlem

Voeding

Soms is het lastig als een al getrainde sporter om het vermogen een tandje hoger te krijgen. Voeding speelt een belangrijke rol in dit proces en kan erg uitmaken met de groei die je als sporter wilt bereiken. Een personal trainer kan bijvoorbeeld meekijken naar of het nodig is om extra eiwitten te nemen of dat er gericht moet worden op het eten voor het sporten. Herstellen is een erg belangrijk proces in het uiteindelijk beter worden in de sport, dus daar moet ook veel aandacht aan worden besteed. Ook is het van belang dat er genoeg gegeten wordt zodat het lichaam zich weer kan opladen voor de volgende sessie. Laat je dus vooral adviseren door een personal trainer.