De kosten van een personal trainer

Kosten personal trainer

Steeds meer mensen kiezen er tegenwoordig voor om met een personal trainer in zee te gaan. Dit omdat de kans op een succesvol afvalproces daardoor stukken groter wordt. Mocht je sinds kort zijn begonnen met afvallen en graag nog betere resultaten willen halen, dan zou je eventueel voor een personal trainer kunnen kiezen. Wel is het belangrijk om er rekening mee te houden dat dit aardig wat geld kan kosten. De kosten personal trainer verschillen per bedrijf. De hoeveelheid ervaring, kennis en de persoonlijkheid spelen hier een belangrijke rol in. Mocht je hier liever niet te veel geld aan uit willen geven dan is het verstandig om de prijzen van verschillende bedrijven met elkaar te vergelijken. 

Kosten personal trainer

Hoe vaak per week heb je contact met de personal trainer?

Hoe vaak je precies contact hebt met je personal trainer is onder andere afhankelijk van het pakket dat je neemt. Het kost uiteraard meer geld als je vaker samen met de personal trainer naar de sportschool wilt gaan. Als je wat wilt vragen aan je personal trainer dan kan je hem of haar meestal een appje sturen. Daarnaast is het ook vaak mogelijk om even te bellen. Let er wel op dat je de personal trainer niet overal voor belt. Hij of zij is net als jij druk overdag en krijgt bovendien dagelijks van meerdere mensen berichten waarop geantwoord moet worden. Je kunt daarom het beste vooraf vragen wat wenselijk is. Zo voorkom je onderlinge frustratie. 

Wat zijn je doelen?

Voordat je met een personal trainer in zee gaat, is het belangrijk dat je weet wat je doelen zijn. Waar zie je jezelf over een jaar staan en hoe vaak per week wil je gaan sporten? Bedenk dit voordat je contact legt met een personal trainer en zorg er daarmee voor dat je een schema op maat krijgt wat bij jou past.