Chloortabletten zwembad

Zwembad

Om zwembadwater veilig en schoon te houden, kun je gebruik maken van chloortabletten zwembad. Voor zwemmers is het belangrijk dat je veilig een duik kunt nemen in het zwembad zonder dat je in een poel van bacteriën duikt waarvan je ziek kunt worden. Deze bacteriën worden gedood door chloor. Chloor is dan ook het nummer 1 product voor de waterbehandeling in zwembaden.

Chloortabletten zwembad

Chloortabletten zwembad voor de juiste dosering chloor

Als je chloor gebruikt voor je zwembad is het belangrijk dat je de juiste concentratie gebruikt. Je kunt niet zomaar een scheut chloor in het zwembad gooien. Gebruik je te weinig dan gaan de bacteriën niet dood en heb je eigenlijk alsnog zwembadwater van slechte kwaliteit. Gebruik je teveel dan kunnen zwemmers hier last van krijgen. Irritaties aan de ogen, huid en longen zijn bijvoorbeeld klachten die te maken hebben met teveel chloor in het water. Een goede dosering is dus belangrijk. De chloortabletten voor zwembad zijn dan ook ideaal om een goede concentratie chloor aan het water toe te voegen.

Chloordrijver

Langzame afgifte van chloor

Met de chloortabletten zwembad heb je altijd de juiste dosering. Bovendien kun je een chloordrijver gebruiken om zo het hele zwembad te bereiken. De tabletten hebben bovendien een langzame afgifte zodat je niet ineens een grote hoeveelheid chloor in je zwembad hebt. Doordat alleen de bacteriën in het zwembad aangepakt worden, gaat je zwembad ook een stuk langer mee. De chloortabletten zijn onder andere te koop in de webshop van Bodyfit. Je vindt hier een verschillende varianten, welke variant voor jou geschikt is, hangt af van de grootte van je zwembad. Bovendien zijn er verpakkingen van 1 of 5 kg. Weet je niet zeker welke variant je het beste kunt bestellen? Dan kun je ook altijd de klantenservice van Bodyfit bellen. Ze helpen je daar graag verder.