Sportschool Leidschenveen

Op zoek naar een geschikte sportschool in Leidschenveen? Dan ben je bij Active Health Center (AHC) aan het goede adres. Je kan hier sporten zoals jij dat wil. Of je nu graag groepslessen volgt om gezellig met anderen te sporten of liever zelf bezig gaat zonder afleiding in de fitnesszaal. Het is ook mogelijk om een personal trainer in te schakelen en samen aan de slag te gaan. Je vindt daarnaast ook een zwembad om baantjes te trekken, een sauna om heerlijk te ontspannen en een fysiotherapeut die je van jouw pijnklachten afhelpt of voorkomt. Zo heb je alles wat je nodig hebt om te gaan sporten bij AHC in Leidschenveen.

Groepslessen AHC

Als je ervan houdt om samen met anderen te trainen dan zijn groepslessen iets voor jou. Met keuze uit maar liefst 46 verschillende groepslessen per week zijn er genoeg mogelijkheden en zit er altijd wel een les tussen die bij jou past. Zo heb je groepslessen die zich focussen op cardio, kracht, dans of body&mind. Het is daarnaast mogelijk om groepslessen binnen of buiten te volgen. Ga bijvoorbeeld voor een bootcamp buiten, die zich richt op cardio en kracht. Of ga voor een les bodypump binnen, waarbij je een fitnessprogramma afwerkt. Als je houdt van water dan kan je ook kiezen voor Aquafit, waarbij je beweegt op muziek in het water.

Personal trainer

Als je graag samenwerkt met een personal trainer om je doelen te behandelen dan is dat ook mogelijk bij AHC. Alle trainers bij AHC luisteren naar jouw wensen, zodat je een advies krijgt die past bij jou. Je gaat samen in gesprek en kan hierbij jouw wensen en ideeën aangeven. Je bepaalt een doel, vertelt wat voor soort oefeningen bij jou passen en de personal trainer zorgt er samen met jou voor dat je de doelen zo snel mogelijk haalt. Zo is het mogelijk dat groepslessen goed bij jou passen, maar kan het ook zijn dat je liever in de fitnesszaal te vinden bent. Door het grote aanbod bij AHC kan de personal trainer altijd een programma maken die bij jou past en waarmee je jouw doelen gaat halen.