Motorlaarzen zijn trend

Waarom houden vrouwen zo veel van deze schoenen? De look van dit schoeisel is edgy, maar ze zijn moeiteloos comfortabel en zien er super stoer uit!

Houd je outfit verfijnd want er zijn wel veel manieren om dit punkrock-schoeisel er chic en trendy uit te laten zien.

Niet bang zijn om ze te proberen

Deze schoenen zijn fantastisch en ideaal voor maanden met gematigd tot koud weer.

De rock and roll-sfeer zorgt ervoor dat deze laarzen zich onderscheiden van de massa. Als je een fan bent van grunge-stijl, dan moet je zeker biker boots proberen. Dit schoeisel past bij bijna alles, en er zijn tientallen stijlen om uit te kiezen.

De klassieke stijl wordt geleverd zonder veters, losse pasvorm rond de enkel, studs en gespen zijn extra en gaan als extra detail. Je draagt ze met een spijkerbroek of lange semi-transparante rokken en jurken.

Wie een complete rock-‘n-roll-stijl willen bereiken, moet deze laarzen proberen met een leren broek, een T-shirten een stoer leren jack.

Als je dingen vrouwelijk wilt houden, dan zou je meer damesachtige accessoires, een grote tas, een mooie blazer en een cat-eye zonnebril moeten toevoegen.

Hoe je ze ook draagt, je zult er nog steeds op je best uitzien! Laat jezelf gaan en heb plezier met deze vrijetijdsstijl.

Comfortabel uit je comfortzone!

Biker boots zijn misschien een stap uit je comfortzone, maar het wordt beslist een stap waar je geen spijt van zal krijgen. Eenmaal je het comfort zal ervaren -motorlaarsjeszijn geweldige stappers – zijn ze ideaal om een middagje te shoppen, een avondje in de kroeg en als de dresscode op je werk niet erg zakelijk is, kan je er perfect mee voor de dag komen. Wees lief voor je voeten en ‘omarm’ ze met een paar stevige, lederen biker boots. Wedden dat je er verliefd op wordt?