Hit personal training is er voor de wensen en behoeften van de klant!

Wil jij jezelf veranderen op lichamelijk gebied? Benader dan Hit personal training

HIT staat voor High Intensity Trainingen. High Intensity Trainingen betekend hoge intensiteit training. Bij Hit personal training betekent dat niet alleen een uurtje erg intensief trainen, maar hier draait het om plezier met personal training of bepaalde groepslessen. Het plezier geeft motivatie om door te gaan en jezelf te blijven verbeteren. Uiteraard kijkt Hit personal training ook breder en speelt het bedrijf in op de wensen en behoeften van de klant. Op basis daarvan krijg je voedingsadvies en sportadvies. Ook kun je gebruik maken van bepaalde metingen, denk aan vetpercentage metingen en het meten van je gewicht en lengte. Het perfecte balans tussen lekker en gezond leven probeert Maarten Nieuwenstein met de jou te vinden. Maarten Nieuwenstein en de werknemers van Hit personal training krijgen motivatie en energie door de verandering van de klanten. Op zoek naar personal training of groepstraining? Je bent bij Hit personal training op het perfecte adres!

Mijn ervaring

Mijn wens was dat ik door middel van sport een paar kilo ging afvallen. Ik wilde 8 kg afvallen in 3 maanden en dit was goed te doen las ik op internet. Ik ben een bedrijf gaan zoeken die mij hiermee kon helpen. Ik kwam terecht bij Hit personal training en ik kwam in contact met Maarten Nieuwenstein. Ik heb mijn wensen en behoeften verteld.  Hij heeft me goed geholpen met het behalen van mijn doelen en daar ben ik echt onwijs blij mee! De trainingen worden aangepast aan ieders niveau. Ik heb super veel motivatie door Maarten Nieuwenstein en ik blijf doorgaan met waar ik mee bezig was! Ik adviseer andere mensen om het bedrijf Hit personal training ook te benaderen!