Gym in Breda, zonder poespas of andere afleiding

gym in Breda

Eindelijk heb ik een manier gevonden om te gaan trainen en dat is door middel van gym in Breda. Breda Strength & Conditioning is sinds 2011 opgericht en nu uitgegroeid tot een prachtige locatie achter de Hornbach, in de Kalshoven. Het is hier mogelijk om in een groep, maar ook individueel te komen sporten. Tevens is het hier mogelijk om de hulp van een personal trainer te krijgen. Samen ga je aan de slag om jouw conditie weer op peil te krijgen. Iedereen is hier welkom bij deze sportschool, jong en oud. Echt een leuke manier om jouw conditie weer op een hoog niveau te krijgen. gym in Breda

Mijn voornemens voor het nieuwe jaar zijn, gym in Breda

Een nieuw jaar met nieuwe kansen, zal ik maar zeggen. De afgelopen periode was het hollen of stilstaan voor mij. Tijd om aan mijzelf te denken was er niet bij. Het was dan ook even slikken toen ik op de weegschaal ging staan. Nog nooit was mijn gewicht zo hoog geweest, als nu. Hier moest ik beslist iets aan gaan doen.

Mijn voornemens voor het nieuwe jaar was dan ook om gym in Breda te gaan doen. Inmiddels ben ik al 10 kilo kwijt en heb ik de smaak te pakken. Op naar de – 20 kilo!