Een van de beste personal trainers

HIT-logo

Ik vond het persoonlijk lastig om de motivatie te vinden om naar de sportschool te gaan. Totdat ik te horen kreeg van een vriend dat ik mij moest inschrijven bij personal trainer Bemmel van Hit personal Training. 

Personal-training

Tevreden over mijn inschrijving

Ik ging Hit personal training opzoeken op het internet en kwam gelijk op hun site terecht. Daar ging ik kijken wat hun allemaal deden en het sprak mij gelijk aan. Ik had het contactformulier ingevuld en ik had het formulier opgestuurd. Ik kreeg redelijk snel een antwoord terug met dat wij een afspraak kunnen inplannen en ik had gebeld en de afspraak ingepland. Op de dag dat ik kwam gingen wij gezamenlijk trainen, er werden opdrachten voorgedaan die ik moest nadoen en er werd mij uitgelegd wat goed is om te doen en wat minder goed is om te doen. Daar ging ik mij aan houden en de motivatie die ik niet had kwam vanzelf en werd steeds meer in de loop van de tijd. Ook kreeg ik een trainingsschema mee met daarin een voedingsschema maar die had ik niet echt nodig omdat ik van mijzelf al goed gezond eet. Maar de trainingsschema kwam wel goed van pas. Daardoor wist ik wat ik moest doen en werd het trainen ook leuker. 

Mijn ervaring

Mijn ervaring is dat ik goed ben geholpen door Hit personal training en door middel van de goede trainingen en het trainingsschema wat ik kreeg werd het sporten veel leuker. Ik raad het voor iedereen aan die moeite heeft met het opstarten om zelf te gaan sporten een personal trainer in te lichten.