Een personal trainer in Rotterdam

personal trainer Rotterdam

Ben je woonachtig in Rotterdam en lukt het niet om door te zetten met zelfstandig trainen? Dan is een personal trainer Rotterdam de ideale oplossing. Met een personal coach zal alle focus tijdens de training namelijk liggen op het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen. 

De voordelen van het trainen met een personal trainer 

Door het trainen met een personal trainer Rotterdam zal alle focus op jouw liggen tijdens de 1 op 1 training met jouw personal coach. Zo zal de personal trainer jouw begeleiden om alles uit jezelf te halen en door te zetten. Door de personal trainer zal je alle specifieke en gevarieerde oefeningen te allen tijde in de juiste houding uitvoeren. Zo zal je na elke training steeds dichterbij het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen komen. Je personal trainer zal jou  tevens ook op mentaal gebied trainen zodat je gemotiveerd blijft en doorzet. 

personal trainer Rotterdam

Personal training ongeacht het niveau 

Een personal trainer beschikt over de benodigde ervaring en kennis om iedereen te begeleiden ongeacht het niveau waar zij zich op bevinden. Zo kan hij jou op de beste manier mogelijk helpen bij het behalen van al jouw doelen. 

De juiste voeding

Met het volgen van de intensieve trainingen ben je er nog niet. Voeding telt namelijk tussen de 70 en 80 procent mee of jij jouw doelen behaald. Het is daarom van essentieel belang dat jij de juiste voeding consumeert.De perosnal trainer zal na het kennismakgisngperk een voedingsscham opstellen zodat jij op een verantwoordelijke en gezonder manier kunt werken aan jouw persoonlijke doelstellingen.