Duiklessen gevolgd bij deze onderneming

Duiklessen heb ik nu al een paar keer gevolgd bij Duikcentrum Purmerend. Omdat ik binnenkort op vakantie ga en daar graag zou willen gaan duiken. Besloot ik om een paar lessen te gaan nemen hier bij mij in de buurt. Vooral wilde ik dit om te kijken of ik niet te angstig was en of ik er wel aanleg voor heb. Op de dag van mijn eerste les was ik erg gespannen. De medewerker van dit bedrijf zorgde ervoor dat ik mij meer ging ontspannen. Toen het zover was om onder water te gaan, was ik meteen verliefd op deze sport.

Duiklessen

Duiklessen volgen is zo leuk, had ik jaren eerder moeten doen

Na de eerste les wist ik dat ik mijn diploma wilde gaan halen en snel ook. Wat is het heerlijk om onderwater te zijn. De rust is vooral geweldig. Daarom besloot ik om nog meer lessen te gaan volgen bij Duikcentrum Purmerend. Gelukkig waren er meer mensen in mijn groep die doorgingen. Al snel mochten wij op voor onze examen. Iedereen was geslaagd en ik kon mooi met een diploma op zak op vakantie. Duiklessen volgen is zo leuk. Als ik dat had geweten had ik het jaren eerder gedaan.