Doe mee aan een obstacle run

Fitnessprof

Over een week ga ik meedoen aan een obstacle run. Samen met een vriend hebben wij besloten om aan dit evenement mee te doen. Natuurlijk hebben wij hier al maanden trainen aan vooraf gehad. Ook onze voeding hebben wij speciaal hiervoor aangepast. Om aan onze juiste voeding en supplementen te komen hebben wij deze via de webwinkel van Fitnessprof besteld. Denk hierbij aan eiwit repen, Creatine poeder, Glucosamine poeder, Aminozuren, Sportdranken, Omega-3 visolie en smoothies. Wij hebben echt elke minuut voor het trainen uitgetrokken en het lijkt mij dan ook raar dat wij dit evenement niet met een goed resultaat zullen behalen.  obstacle run

Geweldige winkel

Via de website van de Fitnessprof hebben wij veel informatie en producten vandaan kunnen halen. Voordeel hiervan is dat je deze spullen makkelijk online kan bestellen. Tevens worden deze de volgende dag al thuis bezorgd, mits je jouw bestelling voor 16.00 uur hebt door gegeven.

Inmiddels hebben wij aan de obstacle run deelgenomen en met een goed resultaat afgerond. Dit natuurlijk ook te danken aan de geweldige producten en informatie die wij via de Fitnessprof hebben gekregen. Maar het virus heeft ons goed te pakken en zijn nu al op zoek naar een andere uitdaging.