De beste sportschool van het land!

Ultra sport

Waar kun je beter sporten dan bij sportschool Elst? Nergens. En ik kan het weten omdat ik er zelf sport, al bijna een half jaar. Ik schreef me een half jaar geleden in om te komen sporten bij Sportschool Elst. Ik deed dit omdat ik mijn sportleven weer wilde oppakken. Ik was namelijk alweer een paar jaar gestopt met sporten en de kilo’s vlogen er inmiddels weer aan. Dit kwam vooral omdat ik ongezond aan het eten was en niet bewoog.

Ultra sport

Vele andere faciliteiten

Ik besloot daarom om weer te gaan sporten. En dit keer bij sportschool Elst. Ik schreef me in bij de sportschool en kreeg binnen een korte tijd alweer response. Ze gingen akkoord met het verzoek en ik kon gelijk beginnen met sporten bij sportschool Elst. De eerste keer dat ik er ging sporten verliep erg goed. Ik probeerde alle apparaten en kwam erachter dat deze sportschool alles had wat ik nodig had. Alles wat je bij een sportschool kan verzinnen, is er. Zo kun je naast het ‘’gewone’’ sporten ook aan vele andere faciliteiten deelnemen. Faciliteiten zoals groepslessen, personal trainer en speciale lessen. Ik zelf hou het voorlopig gewoon bij het normale sporten in de sportschool. Dat bevalt me gewoon goed tot nu toe.

Ultra sport

De sportschool geeft je motivatie

De sfeer die in de sportschool hangt, spreek me ook erg aan. Zo voel je de sfeer gelijk als je naar binnen gaat bij de sportschool. Vooral een gezonde sfeer die je motiveert om te sporten. Dit komt ook door de mensen die er sporten, je ziet ze sporten en dat geeft je motivatie. Kortom is sportschool Elst een top sportschool waar je heerlijk kunt sporten. Een betere sportschool is er in mijn ogen niet. En geloof me, ik kan het weten. Ik heb al bij tientallen sportscholen gesport.